Senzational! Am facut inca un pas.

Ne-am mutat in casa noua, cu mobila si mileuri noi. Daca robotul nu-si face treaba, da click pe link, te rog! Am sa-l las pe nemernic sa rugineasca, drept pedeapsa.
http://orbisichiori.ro
Nu uita adresa de la casa noua. Pune-o bine.

marți, 13 decembrie 2011

0 Vrăjitoarele 2.0 și prostia nepedepsită la timp

Mă uit la nebunia cu vrăjitoarele, 2.0 și nu pot să cred că toată lumea plânge de mila victimelor înșelate de pirande.

În primul rând, mi se pare că ridici în rang persoanele respective dacă le numești victime. Cum poți să porți eticheta de victimă dacă tu cu mânuțele tale ai dat, de bună voie și nesilit de nimeni, tot ce ți-au cerut.
A fost alegerea ta să mergi pe calea asta.

Cum să faci reclamație că ai fost înșelat și să ceri dreptate, când tu te-ai dus la ușa lor și le-ai cerut ajutorul? Pe care ți l-au și dat. Evident contra cost, pentru că orice serviciu se plătește.

Când vezi că nu ți s-a modificat horoscopul, dai fuga la poliție, urlând că ai fost înșelat. Și pui o grămadă de oameni pe drumuri să-ți aducă șie înapoi ce-ai pierdut. Între timp, violatorii, ucigașii, tâlharii respiră ușurați că ăia de-i urmăreau dau buzna să se ocupe de vrăjitoare. Bani cheltuiți și rezultate zero.

Oricât ar încerca unii să argumenteze, nu văd de ce tipul acesta de înșelăciune este incriminat de lege. Și nici nu înțeleg de ce s-ar pune în mișcare mecanismul justiției pentru așa ceva.

Mai mult, singurele care ar trebui să fie pedepsite, de două ori, sunt așa zisele victime. O dată pentru că suferă de prostie în formă pură (nu uitați că există instituția interzișilor, dar nu se referă și la proști), și a doua oară pentru că pun pe drum, pe banii contribuabililor, poliție, parchet, judecatori.

Aștept cu nerăbdare, să se scurgă pe surse, lista PROȘTILOR care au apelat la vrăjitorie să-și rezolve problemele. Să vezi circ.

Stați liniștiți la locurile voastre, în loc de pârlitul porcului urmează flambări de vrăjitoare, pe rug, în piața publică.

Sursa imaginii, aici.




dragos_dc

    Other Recommended Posts

  • horoscop, justitie, prosti, vrajitoare

0 coments:

Trimiteți un comentariu

 
back to top