Senzational! Am facut inca un pas.

Ne-am mutat in casa noua, cu mobila si mileuri noi. Daca robotul nu-si face treaba, da click pe link, te rog! Am sa-l las pe nemernic sa rugineasca, drept pedeapsa.
http://orbisichiori.ro
Nu uita adresa de la casa noua. Pune-o bine.

joi, 27 octombrie 2011

0 Delimitarea de turmă

Două declarații mi-au atras atenția in ultimele două zile. Ele aparțin unor oameni care, de o vreme încoace, sunt profund preocupați de situația semenilor lor, de turmă.
Prima declarație a fost făcută în "momentul istoric" al scindării Realității TV (vezi filmul lui Florin Iepan, aici), aparține jurnalistei Corina Drăgotescu, și sună cam așa: "... deci îți dai seama? machiozele, fetele care dau cu pămătuful... au plecat!...".
A doua declarație am citit-o pe Mediafax și aparține actorului-senator Mircea Diaconu, care comentează decizia ANI: "Soția mea nu este croitoreasă. Este actrița Diana Lupescu. Ce vină are ea săraca? Asta mă doare cel mai mult, este posibil să sufere ea".

Deși au formații si domenii diferite de activitate, deși au fost făcute în situații si contexte diferite, aș putea spune că cei doi au avut în comun acceași reacție de delimitare de turmă.
Amândoi sunt cunoscuți turmei, apar în mijlocul ei pe post de moderator, comentator, artist, politician, sunt preocupați până la lacrimi de starea jalnică a acestei turme, vor să fie identificați cu ea, își pun piepturile înaintea oricui încearcă să se atingă de vreuna din mioare. Foarte frumos până acum.
Dar cum reacționează cei doi când, din diverse motive,  au ceva probleme cu lupii?
Eeee, atunci treaba se schimbă! Sunt din turmă dar, să fim bine înțeleși: ei sunt altfel! Ei nu sunt pe același nivel cu croitoresele, machiozele. NU! Ei și cei din familia lor sunt deosebiți! Nimeni din turmă sau din afara ei nu are voie să-i lase baltă și să plece, să le atragă atenția că ei sau cineva din familia lor au ceva bube.
Pe cei doi, de-a lungul timpului, i-am admirat și urmărit când iși urmau vocația și-și respectau meseria, i-am acceptat (în virtutea dreptului fiecăruia la opinie si orientare politica) cand au început să derapeze și să-și piardă independența și obiectivitatea.
Acum îmi fac silă. Involuntar și-au arătat caracterul adevarat. E bine că s-au delimitat de turmă, până la urmă.
Si acolo să rămână!
P.S. Sunt doar doi dintre mulți alții ca ei. Măcar de s-ar delimita toți, să avem o turmă curată.dragos_dc

    Other Recommended Posts

  • declarație, deosebiți, istoric, Mediafax, TV

0 coments:

Trimiteți un comentariu

 
back to top