Senzational! Am facut inca un pas.

Ne-am mutat in casa noua, cu mobila si mileuri noi. Daca robotul nu-si face treaba, da click pe link, te rog! Am sa-l las pe nemernic sa rugineasca, drept pedeapsa.
http://orbisichiori.ro
Nu uita adresa de la casa noua. Pune-o bine.

luni, 31 octombrie 2011

0 Mircea Sandu merge până-n pânzele albe!

Am urmărit o emisiune TV la care a fost invitat Mircea Sandu.
Concluzia, trasă chiar de el la finalul emisiunii, a fost că tot scandalul din fotbalul românesc îl va atinge în proporție de maxim 1%.
A decretat, gesticulând cu ambele mâini: "Merg până-n pânzele albe! Nu-mi dau demisia.! Cu Prunea a fost altceva, a fost corupție. Afară sunt respectat și apreciat, în țară sunt hulit."
Argumentele venite in sprijinul acestei concluzii au fost înșirate de-a lungul emisiunii, însoțite de hârtii fluturate în fața camerelor, repetând obsesiv aceleași cuvinte: în 20 de ani, de când conduce FRF, a făcut extraordinar de multe pentru fotbalul românesc, legile țării nu sunt valabile în curtea fotbalului.
Nu contează că cei numiți de el la șefia arbitrajului sunt unul după altul clienți fideli ai arestului DNA, nici că el este învinuit alături de alții în dosare penale și, cu atât mai mult, nu contează că performanțele fotbalului românesc sunt inexistente iar atmosfera pe stadioane e infectă.
NU! Nu e răspunderea lui. El are regulamente și statute care îl fac imun la legile statului român. Ele nu-l pot atinge în feuda lui, unde funcționează alte legi. Casta din care face parte nu-i permite să coboare la nivelul cetățenilor de rând care caută justiția prin instituțiile consacrate ale statului. Scaunul de domnie de la FRF e atât de înalt încât nu se mai vede nimic din ce este jos. Aerul e amețitor, e liniște.
Mircea Sandu e un alt exemplu de individ care a urcat pe vîrful puterii uitându-și la bază butelia cu bun simț, necesară pentru a rezista efectelor aerului rarefiat din înălțimi. Se simte intangibil și se poartă ca atare.
De ce? Pentru că cineva i-a ridicat puțin Justiției eșarfa cu care era legată la ochi. În loc să rămână oarbă acum zărește putin, e chioară, cât să vadă cine e cel ajuns în fața sa. Vede suficient cât să facă diferențe și să fure la cîntar.
De aceea Mircea Sandu și cei ca el merg până-n pânzele albe! Pentru că Justiția nu mai este oarbă, e chioară!



dragos_dc

    Other Recommended Posts

  • corupție, demisia, DNA, emisiune, FRF, Justiția, maxim, TV

0 coments:

Trimiteți un comentariu

 
back to top