Senzational! Am facut inca un pas.

Ne-am mutat in casa noua, cu mobila si mileuri noi. Daca robotul nu-si face treaba, da click pe link, te rog! Am sa-l las pe nemernic sa rugineasca, drept pedeapsa.
http://orbisichiori.ro
Nu uita adresa de la casa noua. Pune-o bine.

luni, 5 decembrie 2011

3 Forza Dinamo!

Later edit: Ne-am luat-o cu 3 - 1. Așa-i în tenis. Mda. Continuăm să ne pregătim pentru Champions League.

De pe la 10 ani țin cu Dinamo. Când Steaua a luat Cupa Campionilor, am plâns de ciudă. Știu că ne pregătim permanent pentru Champions League, de aceea am răbdare.

Pentru mine nu există altă echipă. Mi se rupe de toți coeficienții UEFA. N-am suflet de vioară să țin cu alte echipe românești atunci când joacă în competiții internaționale. Patriotismul înseamnă cu totul altceva.


Sunt câine până la moarte, și dincolo de ea!

Niciun titlu, nicio cupă sau gheată croșetată din aur nu se compară cu o victorie contra eternului rival, Steaua.

Puțină contabilitate nu strică, pentru a înțelege mai bine cum stăm: 124 meciuri, 45 am câștigat noi, 34 ei, 45 remize.

Prin urmare, astăzi la ora 20:30 avem meci. Dacă am reușit, în 2007, să le facem steliștilor sărbătorile pascale luminoase, sper ca de data asta să le oferim și un Crăciun fericit.

Stimați steliști, puteți să înjurați în voie! Comentariile sunt la liber. Statisticile oficiale, despre care vorbeam mai sus, nu le vor cuprinde. Voi trăiți hrănindu-vă cu reușitele unora pe care astăzi nici măcar nu-i mai pomeniți. 

Forza Dinamo!








dragos_dc

    Other Recommended Posts

  • Crăciun, Dinamo, Steaua

3 coments:

dragos_dc spunea...

@puttycat Comentariul tau a fost inghitit de botzii care au simtit miros de stelist. Am ales Dinamo pentru ca toata familia era stelista. Si din spirit patriotic erau si fani Craiova, ca facea treaba in afara. Nu-mi place mainstream-ul. Sunt rebel. Mai tarziu cand am analizat preferinta, am descoperit ca nu am motive de tradare. Nu schimb nimic, sunt statornic. Ma racesc la un moment dat, dar prima nu se uita niciodata. Orice ar fi ea. Si nici cu cele sfinte nu fac rabat. Sunt unic, ca fiecare din oameni. Si un amanunt: nu am mers niciodata pe Ghencea. Ma arde pamantul la talpi :-))

puttycat spunea...

Ah, pentru un scurt moment am crezut că ai rădăcini olteneşti.

Nici eu nu am mers niciodată pe Ghencea. De fapt, nu am mers niciodată la un meci de fotbal, nu m-a luat nimeni, că cică nu-i de mine acolo. Ce oameni!! Eram şi eu curioasă..

dragos_dc spunea...

@puttycat

Nu-s oltean. Sunt din vechea capitala a regatului. Mersul la stadion e bun. Iti faci o idee cum sunt oamenii. Seamana cu zoo, la cate randuri de garduri sunt. Nu prea are legatura cu ce se intampla pe teren. Tribunele au propria viata, agenda. E totusi o experienta. Merita incercat.

Trimiteți un comentariu

 
back to top