Senzational! Am facut inca un pas.

Ne-am mutat in casa noua, cu mobila si mileuri noi. Daca robotul nu-si face treaba, da click pe link, te rog! Am sa-l las pe nemernic sa rugineasca, drept pedeapsa.
http://orbisichiori.ro
Nu uita adresa de la casa noua. Pune-o bine.

joi, 17 noiembrie 2011

0 Fantasmagorii dâmbovițene

Azi am avut o zi în care am lăsat Tv-ul deschis toată ziua. Ce am aflat?

În curând, ecranul Tv-ului va fi acoperit de scroll-uri, burtiere, breaking news-uri, news alert-uri, indiferent de postul de știri pe care îl urmărești. Asta după ce toată lumea a râs de OTV. Stimabilii de la televiziunile de știri au ajuns la concluzia că dacă nu arzi marginile ecranului cu roșu și galben nu faci audiență, dacă nu faci un breaking news la fiecare 5
minute nu contezi. Așa că orice gândac călcat devine subiect de interes național, orice frustrată devine analist economic deși nu poate să lege două vorbe dacă se stinge prompterul. Ah, era să uit de Tatoiu și Ciuvică. Fără cuvinte.

Circ la PSD.
Comisie la PSD, cu Șoavă pe post de vatman de tramvai plin cu cetățeni turmentați, țațe, slugi în timpul liber (era Duminică). Închiși în tramvaiul roșu, ca kinderii la mec, nu conta că fiecare venise cu idea să coboare la o anumită stație, vatmanul a închis ușile și i-a coborât pe toți la aia pe care i-o trecuse în foaie micul Titulescu, ˝Geoană kick-out˝. Cum tramvaiul mergea în viteză să nu-l prindă Prostănacu, s-a găsit o țață să țipe la vatman s-o lase mai încet,  că se sparg borcanele. A urmat schimbul de replici, gen ˝băi, când eu am intrat în partid tu te jucai cu puța în țărână˝, ˝pisi, stai jos că urmează turbulențe și-ti zboară pălăria˝.
Ce mi s-a părut interesant a fost că toată mascarada a fost înregistrată de un PSD-ist . Românul, curvă cum e, s-a dus înarmat cu tehnică să inregistreze tot. Și a facut-o (o oră jumate). A dat-o și la presă. A demostrat încă o data că, pentru romăn,  nu contează că află toată lumea cum grohăi ca orca atunci când îți regulezi nevasta, bani să iasă.

Mircea Sandu.
Indigestia provocată de ciorba de DNA dreasă cu Mititei la bord l-a făcut să cedeze nervos și, din înaltul interzis muritorilor, a latrat către jurnaliști, împroșcându-I cu bale, că o să-i dea în judecată că l-au propus pentru depozitare la gropa de gunoi a istoriei fotbalului.

Băsescu.
Cînd are chef să se distreze, bagă bățul prin gard și verifică dresajul potăilor Ponta și Antonescu. Nici n-a deschis bine gura și, după cum s-a văzut, disciplina a dat roade, amândoi au lătrat la unison ˝suspendare˝. Dresorul mulțumit, le-a înfundat cite un șpitz în coaste și a plecat, mulțumit de glumele lui. Geniul dresorului e demonstrat atunci când potaia e convinsă că ea l-a disciplinat pe dresor să-i aducă mâncare la ore fixe.

Cornel Nistorescu.
A dat în urmă cu ceva timp cu mașina peste doi oameni, a ajuns la proces, a scos banul, s-a terminat procesul. Toată lumea fericită. E curat ca lacrima, pregătit să continue șarjele la marinar. Că doar el i-a pus pe ăia să stea să-I lovească el cu mașina. Unii se încăpățânează să trăiască. Mult. Tre să fie sărbătoare la antene.

Justiția.
A sărit la gâtul lui Băsescu că a intrat cu șlapii murdari de motorină din sala motoarelor în casa ei, și i-a tras o scatoalcă să nu mai fure la cântar.
Aceași damă s-a mulțumit doar să se smiorcăie la CNA că televiziunile au mediatizat scena în care SOV i-a  siluit toată familia, în toate găurile și în toate pozițiile, lăsând-o plină de respect pe caldarâmul din fața casei.

Sex cu profesori.
Mironosițele și-au dat seama după 2 ani că au fost violate. Și nici nu le-a plăcut. De aceea s-au hotărât să reclame. Să le repereze poliția onoarea. Asta se întâmplă când ori nu le plătești bine, ori când nu-ți faci treaba bine. Dacă vă vine în cap să invocați cine știe ce teorii psihologice, opriți-vă. Suntem în 2011 si avem internet.

Concluzia.
Circ, de data asta fără pâine. Carnaval de retarzi și curve cu ifose de femei respectabile. Lătrăi și puțoi cu limbi catifelate. Moftangii, cațavenci și mițe. Brucan a fost un plagiator, singurul lui aport fiind adăugarea celor 20 de ani, murdărind revelațiile lui Caragiale. Cel din urmă a intuit că nu ne vom schimba niciodată.

Până la urmă, țara are vârfurile pe care le merită. Din cauza indiferenței celor care gândesc,  pentru că până acum s-au mulțumit să lase muncitorii de la IMGB, fetele de la APACA și minerii să le hotărască destinul. De 20 de ani.



dragos_dc

    Other Recommended Posts

  • Antonescu, Băsescu, Caragiale, CNA, Cornel Nistorescu, Geoană, Justiția, OTV, Ponta, PSD, sex

0 coments:

Trimiteți un comentariu

 
back to top