Senzational! Am facut inca un pas.

Ne-am mutat in casa noua, cu mobila si mileuri noi. Daca robotul nu-si face treaba, da click pe link, te rog! Am sa-l las pe nemernic sa rugineasca, drept pedeapsa.
http://orbisichiori.ro
Nu uita adresa de la casa noua. Pune-o bine.

luni, 7 noiembrie 2011

2 "Murdărirea este bună!"

Pentru rating.
Altfel spus, dacă nu reușim să fim vizibili prin calitate, pentru că show-ul este de o mediocritate colosală, trebuie să facem ceva să atragem atenția. Iar dacă prestațiile concurenților și juriului nu sunt în stare să ridice audiența, lipsa de calități vocale, de inspirație și falsitatea  fiind evidente, dăm această sarcină prezentatorilor. Ei pot chiar să murdărească pentru că, nu-i așa, "murdărirea este bună".
Am aflat astfel că o cremă albă are ca efect instantaneu invățarea rapidă a limbii române. De-ar fi așa! Am
reduce numărul analfabeților și agramaților.
Din păcate nu este decât o dovadă că facem orice ca să ne iasă ce am vrut.
Nu cred că ce s-a întâmplat a fost o inspirație de moment, nu la acest nivel.
Prin urmare, nu-mi ramâne decat să schimb numele destinatarului dintr-o zicere deja celebră: "Rușine, Răzvan Simion!" "Rușine X-Factor!" Rușine Antena 1!"
P.S. De ce figurile centrale ale acestui show, concurenții, nu au avut nicio reacție? Și dacă ar fi avut, ar fi contat? E adevărat, sunt cantități neglijabile în această ecuație dar, fără ei, chiar nu se poate!

Later edit: Nu consider o circumstanță atenuantă faptul că la reluare au tăiat momentul respectiv.



dragos_dc

    Other Recommended Posts

  • Antena 1, inspiratie, Razvan Simion, X-Factor

2 coments:

Alexandrrra spunea...

Si tu esti masochist de te uiti la X Factor? :)
Totusi show-ul nu e "de o mediocritate colosala"... e mult mai slab de atat. Iar gestul respectiv- cu crema alba, nu a fost doar o gluma proasta, ci una proasta si rasista.

Si pentru ca am vazut putin din "show" (si) aseara, trebuie sa recunosc ca exista ceva mai ingrozitor decat un Mihai Morar serios si mare specialist in muzica. Si anume... Mihai Morar emotionat pana la lacrimi. O-ri-bil!

dragos_dc spunea...

imi rezerv si eu mici momente de placere :D

Trimiteți un comentariu

 
back to top