Senzational! Am facut inca un pas.

Ne-am mutat in casa noua, cu mobila si mileuri noi. Daca robotul nu-si face treaba, da click pe link, te rog! Am sa-l las pe nemernic sa rugineasca, drept pedeapsa.
http://orbisichiori.ro
Nu uita adresa de la casa noua. Pune-o bine.

vineri, 11 noiembrie 2011

2 De ce imi doresc de la Vodafone un iPhone 4S

Joi seară, Vodafone România a adus cu surle, trâmbițe și cadouri-surpriză minunea iPhone 4S. Locul primei expuneri oficiale a fost Plaza România.
Mulțime de credincioși Apple au fost prezenți acolo, să vadă și să atingă. Bag mâna în foc ca printre ei s-au infiltrat și o mulțime de farisei. Mirenii curioși și dornici de ceva ce dacă nu cade pică au ridicat numărul
cinstitei adunări la aproximativ 200 de suflete. Dacă nu aș fi fost reținut cu alte treburi, m-aș fi alăturat și eu.
Se spune că prima iubire nu se uită niciodată. În cazul de față, dacă ai mușcat o dată din măr, nu te mai saturi niciodată.
Să povestim: era prin 1992 când am pus pentru prima oară mâna pe un computer Apple. Era o chestie ca un televizor sport, doar că avea tastatură și mouse. Eram sceptic. Folosisem pînă atunci computerele cu Windows, adevărate corpuri de mobilă. Dupa ce l-am pornit, coupe de foudre. Nimic din ce văzusem până atunci nu mai avea sens. Eram extaziat și aproape ca am adormit cu capul pe tastatură.
Din acel moment, mi-a intrat în suflet și nu l-am mai putut da la o parte. Pentru că cei care l-au trimis în lume, au avut grijă să întrețină aprinsă relația. Atunci când devenea calduță, mai aparea ceva ce te punea pe jar. Și uite așa, fie că a fost computer, telefon sau altă jucărie, Apple mi-a turnat o picătură de plăcere în rutina zilnică. Recunosc, l-am și trădat, așa cum se mai întâmplă, dar m-am întors întotdeauna la el.
Acum au trimis în lume iPhone 4S. I-au dat și un însoțitor de nadejde, Siri. Greu de refuzat așa oaspeți. Mă și gîndesc deja cum o să poposească in buzunarul meu de la piept, primind toată căldura mea.
Și, fără lipsă de modestie, o să mă simt senzațional de bine atunci când, scoțându-l pentru a avea o mică discuție cu Siri, ochii invidioși și răi din jur îl vor cerceta. Pentru că, trebuie să recunoaștem, în momentul în care te-ai ales cu un Apple, ai intrat automat într-un club exclusivist.
Așa că, voi cei care vreți să fiți invidiați, arătați cu degetul, remarcați, mergeți la Vodafone și luați minunea numită iPhone 4S, cu abonamente demne să-l pună în valoare.
Așa cum am mai spus-o, a alege iPhone 4S e o chestie de gust.
La fel e și povestea prieteniei cu Vodafone. A început pe cînd avea alt nume și continuă până în ziua de astăzi. Motivul e același, prima iubire nu se uită niciodată.
Nu am să intru în detalii tehnice despre noul gadget Apple, cei interesați o pot face pe site-ul Vodafone și aici).
Să nu-l uităm nici pe Steve Jobs, fără el nu ar fi fost posibil.



dragos_dc

    Other Recommended Posts

  • Apple, gadget, iPhone 4S, Plaza România, Siri, site, Steve Jobs, Vodafone, Windows

2 coments:

Anonim spunea...

Ïl detin de 1 lunã cred, e slab..

dragos_dc spunea...

N-am facut nicio apreciere. Sunt doar fan Apple :-))

Trimiteți un comentariu

 
back to top